Het nieuwe derde shirt van Juventus is absoluut geniaal

Wow. De shirts van Juventus behoren elk jaar traditiegetrouw tot de vetste van de hele voetbalwereld, maar dit slaat alles. Het nieuwe derde shirt van De Oude Dame is misschien wel het meest gruwelijke exemplaar dat je aankomend op de voetbalvelden gaat zien.

Wat maakt dit shirt zo ontzettend bruut? Geen drie adidas-strepen, maar een zebraprint verschijnt dit jaar op de schouders van de Juve-spelers. Dit is een hommage aan een periode in de jaren ’90, waarin het Juventus-logo een zebra betrof.

juventus derde shirt

Vermoedelijk gaat niet iedereen staan juichen om een zebraprint, maar wij houden wel van dit soort extravagante uitspattingen. Je kunt dit shirt moeiteloos als fashion-item gebruiken.

juventus derde shirt

adidas heeft Juventus ook nog een hele mooie ‘film’ cadeau gedaan. In onderstaande First Never Follows video zie je de Juve-spelers voor het eerst in actie in dit geniale shirt.

Het derde shirt van Juventus 16/17 gaat ongetwijfeld een hele dikke klassieker worden. Zorg dus dat jij de eerste bent die ‘m heeft en bestel hem nu hier.