Dit brute designbed is gemaakt voor je favoriete series en potjes FIFA

Een bed gemaakt voor optimale slaapprestaties in combinatie met een ultieme multimedia-ervaring, zo kun je dit project waarschijnlijk het beste omschrijven. De HiCan is een bedenksel van de Italiaan Ivan Tallarico, die al jarenlang bezig is om je slaapervaring naar een hoger plan te tillen. De HiCan is naast een zeer sjiek designbed ook een soort cabine waarin je maximaal kunt genieten van jouw favoriete serie of een “ontspannen” potje FIFA. Kan het nog beter?

Zoals je ziet is het design vrij sick. Naast dikke looks bevat de HiCan een groot TV-scherm aan je voeteneind en in de zijkanten zitten onzichtbare speakers verwerkt zodat je maximaal kunt genieten van games, series en films. Eenmaal uitgeput door urenlang bingewatchen slaap je als een roosje in dit Italiaanse designer bedje. Dit ding monitort zelfs je ademhaling, hartslag en ga zo maar door.

De zijkanten van deze cabine staan op de foto’s bijna helemaal open, maar je kunt de cabine compleet afsluiten. Ideaal voor je avond Netflix & chill.

De HiCan is vanaf afgelopen zomer leverbaar voor een slordige €36.000. Grote kans dat je vriendin dan zelfs met je mee voetbal wil kijken. Zeker wanneer je haar de 4 redenen waarom je vaker voetbal samen met je vriendin moet kijken laat lezen.

Bron: FHM