Hierdoor sta je zelfverzekerd en mentaal sterk op het veld

Een goede voetballer is getalenteerd, werkt hard en staat mentaal sterk in zijn schoenen. Hij laat zich niet gek maken door mensen langs de zijlijn, laat zich niet afleiden door zaken die niet van belang zijn en weet altijd te presteren in alle omstandigheden. Om jou op hetzelfde mentale niveau te krijgen als de grote namen in ons favoriete spelletje introduceert Nike ‘Pro Genius’ in de Nike Football App.

De extra functie op de app focust zich op het ontwikkelen van het psychologisch aspect van voetbal. Het probeert jou te helpen om van een goede speler een fantastische voetballer te worden. Daar is jaarrond training voor nodig. Fysiek, tactisch én mentaal.

Nike Pro Genius

Door middel van mentale training tools en technieken die ontwikkeld zijn met inzichten van wereldwijd erkende experts en sommigen van ’s werelds beste voetballers. De spelers worden uitgenodigd om interactieve spellen en technieken in hun voorbereiding te verwerken. Nike voegt op deze manier een nieuwe dimensie toe aan het voetbal, bereikbaar voor iedereen. Nike Pro Genius traint de spelers, jij en ik, op de gebieden van beslissingen maken, strategie, zelfvertrouwen, visualisatie en meer.

De Nike Football App is gratis te downloaden in de Apple en Google Play store. Ga dus aan de slag en start het nieuwe seizoen met een bak zelfvertrouwen waar Zlatan nog wat van kan leren.

de Bruyne Pro Genius

Lees ook: Deze 9 voedingsmiddelen zijn perfect voor tijdens de zomerstop