Hoe denken wedkantoren dat dit cruciale voetbalweekend gaat aflopen?

Een belangrijk weekend in de titelstrijd is aangebroken. Koploper PSV moet op bezoek in De Kuip en dus zullen veel Ajacieden voor één weekendje juichen voor doelpunten van de Rotterdammers. Verlies van PSV en winst van Ajax (thuis tegen Ado Den Haag) zou namelijk betekenen dat PSV nog maar 2 punten voorsprong heeft en de strijd op het landkampioenschap geheel open ligt.

Wij moeten nog maar zien of het zover komt, maar wat denken de specialisten op de wedkantoren?

Overwinning Feyenoord

De laatste jaren heeft PSV het standaard erg lastig in Rotterdam-Zuid. Ondanks de dramatische vorm van Feyenoord in de afgelopen weken lijken de wedkantoren te geloven in de magie van De Kuip. Bij een overwinning van Feyenoord krijg je namelijk slechts een odd van 2,2. Een overwinning van PSV geeft je 3,0 en een gelijkspel wordt het beste beloond: 3,3. Geen odds om heel erg warm van te worden. Kleine overwinningen of een ‘saaie 0-0’ daarentegen keren een stuk harder uit. Check die odds hier.

Vreemde odds PSV-doelpuntenmakers

Een tikkeltje vreemd zijn de odds voor de PSV-doelpuntenmakers. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op Lozano, maar de vleugelaanvaller speelt helemaal niet door een schorsing. Doelpunten van PSV’ers die het minst opleveren zijn die van De Jong en dus Lozano. Opmerkelijk is een derde plaats en vierde plaats voor Donyell Malen (3,5) en Sam Lammers (3,75), spelers die maar zelden minuten maken voor PSV 1. Bij Feyenoord worden doelpunten het meest verwacht van Jorgensen en Van Persie. Check die odds hier.

Ajax – Ado

Het zal je niet verbazen dat wedkantoren een overwinning van Ajax verwachten. Simpelweg betten op een Amsterdamse overwinning levert dan ook niet veel op (1,13). Interessanter wordt het wanneer je gaat kijken naar verschillende uitslagen. Afgelopen zondag wist Ajax het net maar moeilijk te vinden en als het ook deze zondag weer bij 1 doelpunt blijft kan je dat wel een flinke zakcent opleveren. Gokken op minder dan 1,5 doelpunten levert je 6,5 x je inzet op. Gokken op 1-0 zelfs 9,0. Alle odds voor Ajax – Ado check je hier.

Risicoloos betten

Op basis van de odds zou je kunnen stellen dat wedkantoren de kans groot achten dat de titelstrijd na dit weekend helemaal open ligt. Denk jij er net zo over? Dan kun je natuurlijk altijd een gokje wagen. Het risico van wedden op wedstrijden is natuurlijk dat je geld verliest, maar als je voor de eerste keer inzet bij Betclic kun je tot €55 risicoloos inzetten. Dat wil zeggen: win je niet, dan krijg je het geld gewoon terug.