Hoe is het met … Sjaak Polak?

Wanneer je de naam Sjaak Polak opgooit dan verschijnt er bij menig voetballiefhebber een glimlach op het gezicht. De man stond bekend om zijn goede linkerbeen, zijn nogal driftige karakter maar vooral ook vanwege zijn uitspraken. ‘Broek naar beneden en een volle hand erop’ zijn uitspraken die iedereen zich nog wel van de Hagenaar herinnert. Maar hoe gaat het momenteel met Sjakie?

Leven in teken van voetbal

Polak speelde zijn laatste profwedstrijden al in 2010 (RBC Roosendaal), maar ging daarna nog twee jaar door bij zijn voormalige amateurvereniging SVV Scheveningen. Polak startte na zijn carrière een bedrijf (SjaakPolak.com) in voetbalclinics, bedrijfsevenementen en voetbal-kinderfeestjes.

Naast zijn bedrijf richt de goed gebekte Hagenaar zich op een loopbaan als voetbaltrainer. Hij werd onlangs hoofdtrainer van hoofdklasser SJC (Noordwijk) en sloeg daarbij een aanbod af van de Amerikaanse profclub Dayton Dutch Lions FC af. Met FC de Rebellen snabbelt hij, en een handvol voormalig voetballers, nog wat bij middels vriendschappelijke wedstrijden en een theatershow.

Instagram

Sjaak is een man die graag bij de tijd blijft en dus heeft de voormalig speler van ADO den Haag en Sparta Rotterdam ook gewoon instagram. Hier plaatst hij geinige kiekjes van zijn vakanties, zijn bijdrage aan FC De Rebellen en behind the scenes materiaal van SJC en zijn voetbalclinics. Hij heeft nog niet heel veel volgers, maar dat gaat ongetwijfeld nog komen.

FC De Rebellen show en wat een avond weer ?????

Een bericht gedeeld door Sjaak Polak (@sjaak_polak) op

Op de site van Sjaak Polak zagen we dat je al een clinic (90 minuten) kunt boeken voor €25 per persoon. Legendarische quotes als hieronder krijg je er waarschijnlijk gratis bij. Geniaal dus.

Leestip: Hoe is het met … ‘Dani’ da Cruz Carvalho?