Dit is wat het horloge uit de viral video van Memphis kost

Onze Memphis Depay is on fire de laatste maanden. In dienst van Lyon én ons Oranje weet hij een hoog niveau te halen en is hij bij veel goals betrokken in de vorm van doelpuntenmaker én voorbereider. Daarmee is de kritiek op zijn gedrag buiten de lijnen ook behoorlijk verdampt, maar op dat gebied is hij toch niet echt veranderd. Gelukkig maar, want deze man moet gewoon zichzelf blijven.

Het beste voorbeeld hiervan is de video die hij onlangs op Instagram plaatste om te vieren dat hij de mijlpaal van 5 miljoen volgers had bereikt. Mocht je die nog niet gezien hebben (leef je onder een steen ofzo?), hieronder kun je ‘m checken.

Ook in deze video is hij weer lekker flamboyant gekleed, maar we willen het over het horloge hebben dat hij draagt. De mannen van Esquire hebben zich erop gestort en zagen dat het één van de meest iconische horloges aller tijden is: de Patek Philippe Nautilus die in 1976 geïntroduceerd werd. We besparen je de zeer technische horlogepraat, want daar zijn wij zelf ook niet in thuis, dus we gaan maar meteen naar de waarde van dit klokje.

Het is een unieke horloge, want Memphis heeft ‘m laten customizen waardoor het een soort combinatie is van twee modellen. De ene kost origineel €80.200 en de ander €416.800. Maar wat is deze unieke Memphis horloge dan waard? Esquire schat de prijs ergens tussen de €400.000 – €450.000. Vier tot vier en een halve ton!

Andere horloges van Memphis

Met zo’n bedrag zou je zeggen dat hij al zijn horlogebudget in één keer heeft uitgegeven, maar dan heb je het mis. Hij heeft namelijk ook horloges van onder andere Rolex, Richard Milles en Hublot. Allemaal prijzige merken. Oh en dan nog één: de zeldzame Audemars Piguet Royal Oak Concept Flying Tourbillon GMT die ongeveer anderhalve ton kost.

View this post on Instagram

Tets, I’m soon landing in LA

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Geeft hij dan alles uit aan horloges? Nee hoor. Hij heeft ook nog genoeg geld voor gruwelijk dikke wagens. Dit is de indrukwekkende garage van Memphis.

Bron: Esquire