Het bizar dure horloge dat Ronaldo droeg voor de wedstrijd tegen United

Gisteren keerde Cristiano Ronaldo terug op Old Trafford. Niet om in het rood te spelen, maar om in het zwart en wit van Juve tegen United te spelen. Een bijzondere wedstrijd voor de Portugees en voor de wedstrijd stond hij natuurlijk al flink in de spotlights. Dan wil je wel goed voor de dag komen, dus dan doe je je haartjes, trek je een mooi pak en en doe je een mooi horloge om. Of ja, mooi.. In het geval van Ronaldo: een heel duur horloge.

Het horloge van Ronaldo

De Portugese superster had een customised edition horloge om de pols van Jacob&Co. Een merk waar hij sinds 2013 al ambassadeur van is. Maar welke horloge is ’t nou precies en hoeveel kost ‘ie? We hebben het over een klokkie uit de Jacob & Co. Caviar Tourbillon collectie. De versie met smaragden kost al bijna €2 miljoen, maar dat was nog niet goed genoeg voor Ronnie.

Ronaldo droeg tijdens de persconferentie een customised versie met 424 witte diamanten, en ja dat kost nog meer dan €2 miljoen hoewel we het precieze bedrag niet weten. Wat we wel weten is dat we het een foeilelijk ding vinden. Aangezien Ronaldo ambassadeur van het merk is, is de kans groot dat hij er niet eens voor heeft betaald trouwens.

Wij vinden de horloge van Steven Bergwijn in ieder geval veel stijlvoller dan het glimmende gedrocht dat Ronaldo om zijn pols heeft. Dit is de peperdure Rolex van Bergwijn.

Bron: SoccerBible