Dit abonnement is perfect voor de teamgenoot die altijd pittig wil eten

Je hebt vast wel van die teamgenoten die graag laten weten dat ze van pittig eten houden. Dat kunnen ze doen door in de kantine te klagen dat er geen hot sauce op tafel staat. Dat kunnen ze doen door áltijd voor de vlamtosti te kiezen. En dat kunnen ze ook doen door elke wedstrijddag een paar keer naar de wc te moeten omdat ze de avond ervoor weer iets te veel sambal op hun kebab hebben gedaan na een avondje stappen. Speciaal voor die teamgenoten heeft Heatsupply een hot sauce subscription box gelanceerd.

Wat zit er in de NEED FOR HEAT hot sauce subscription box?

In het kort: voor een vast bedrag van €22,50 (excl. verzendkosten) krijg je elke twee maanden een pakketje met minimaal 3 bijzondere hete sauzen van over de hele wereld. Deze sauzen hebben een productwaarde van om en nabij de €25 en je krijgt er altijd een exclusieve kortingscode bij.

Exclusieve sauzen van over de hele wereld

Heatsupply is een webshop die al dik twee jaar heel actief bezig is in de hot sauce wereld en heeft dus een flink netwerk opgebouwd van topmerken. Daarnaast kennen ze ook een groot aantal ‘kleinere’ Europese én Amerikaanse merken die nog niet bekend zijn in Europa en de rest van de wereld. Hierdoor kunnen ze om de twee maanden een verrassende, variërende en kwalitatieve selectie hete sauzen voor die teamgenoot (of voor jezelf natuurlijk) samenstellen, van medium heet tot heel heet.

View this post on Instagram

When you went too heavy on the hot sauce 🔥 #heatsupply

A post shared by Heatsupply (@heatsupply.nl) on

Primeurs

Je krijgt bij elke box de garantie dat er in elke box minimaal twee hot sauces zitten die ze op dat moment niet op de webshop aanbieden. Dat wil dus zeggen dat je om de twee maanden een aantal primeurs te pakken hebt die jij, je teamgenoot of wie dan ook in je team nooit heeft gehad. De kans is zelfs groot dat je die sauzen zelfs in heel Europa nog nergens anders kunt krijgen. Zo beland je dus in een echt exclusieve hot sauce club.

Waar voor je geld

Voor €22,50 krijg je dus elke twee maanden minimaal 3 sauzen toegestuurd met een productwaarde van om en nabij de €25. Dat is exclusief verzendkosten. Er zijn subscription boxes die gratis verzending beloven, maar deze stiekem gewoon in hun subscription prijs verwerken. De productwaarde van dergelijke boxes is dan ook vaak een stuk lager dan hun abonnementsprijs en dus betaal je die verzendkosten alsnog. Plus, je krijgt bij elke box een unieke kortingscode én bij de eerste box krijg je deze gratis Hot Sauce tote bag cadeau t.w.v. €9,95. Die eerste box is dus al ongeveer €35 waard.

Is dit perfect voor jou, een teamgenoot of eigenlijk gewoon voor het hele team? Je kunt je nu hier inschrijven voor de NEED FOR HEAT Hot Sauce Subscription Box. Daar vind je ook meteen meer informatie over het abonnement. Inschrijven voor de eerste box kan tot 20 september en die zal op 30 september verstuurd worden.