Mauro Icardi koopt dik cadeau voor zijn teamgenoten als dank voor hun assists

Icardi heeft een beetje het imago van de ‘bad boy’ en dat heeft vooral te maken met hoe zijn huwelijk met zijn vrouw Wanda Nara tot stand kwam, maar hij kan ook een hele lieve jongen zijn. Dat heeft hij wel bewezen door zijn (ex) teamgenoten een dik cadeau te geven als bedankje voor de assists die hem vorig seizoen (mede) topscorer van Italië maakte.

Rolex als bedankje

Hij heeft namelijk eventjes zijn portemonnee getrokken en 23 Rolex horloges gekocht om bedankt te zeggen. Die horloges zijn voor zijn huidige teamgenoten, maar ook voor de spelers die deze zomer vertrokken zijn en een deel hadden in de prestatie van Icardi. Met 29 goals werd de Argentijn mede topscorer van de Serie A. Immobile behaalde hetzelfde aantal goals.

Onder de foto heeft Icardi de volgende boodschap geplaatst: ‘Ik zal het zeker nooit vergeten: topscorer 2017/2018. Maar ik wil het niet in mijn eentje herinneren, want zonder jullie zou het nooit mogelijk geweest zijn.’

Wel lekker voor spelers als Nainggolan en Stefan de Vrij trouwens, want zoals het er op de foto naar uitziet hebben ook zij een dikke Rollie gekregen. En dat terwijl ze vorig seizoen juist probeerde te voorkomen dat Icardi kon scoren. Hoe dan ook een heel mooi gebaar van de topspits en captain van Inter.