Icardi zet zijn stiefzoon in het zonnetje met de beste ‘felicitatie-video’ allertijden

Als je één van de betere profvoetballers ter wereld bent heb je het niet slecht, maar ook als je de (stief)zoon van zo’n voetballer bent heb je het natuurlijk niet slecht. Niet alleen om de centjes, maar ook vanwege de deuren die opengaan omdat papa zo’n goede voetballer is. Icardi maakte op de perfecte manier gebruik van zijn bekendheid & bekende vrienden door zijn stiefzoon op de mooiste manier mogelijk te feliciteren en een fijne verjaardag te wensen.

Verjaardagsvideo stiefzoon Icardi

Valentino is de naam van Icardi’s stiefzoon die in het zonnetje werd gezet. Icardi liet een video maken waarin Valentino voetballend te zien is, met tussendoor een heleboel felicitaties van de beste voetballers ter wereld. Van Messi en Ronaldo tot Luka Modric en Dybala, de allergrootste der aarde komen voorbij. Mauro Icardi deelde het vervolgens met de wereld via zijn Instagram account en de video kun je hieronder checken.

Dan doe je toch echt wel een serieuze gooi naar de titel ‘vader van het jaar’. Icardi is sowieso een man die zijn naasten graag verwent. Zo kocht hij eind vorig jaar een heel dik cadeau voor al zijn teamgenoten om ze te bedanken voor hun assists.