Het ijzersterke lichaam van Zlatan shockeert doktoren in Amerika

In de halve finale van de Europa League tussen Manchester United en Anderlecht gebeurde het onmogelijke. De God die Zlatan heet raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie en er staat een lange revalidatieperiode te wachten voor de Zweed. De eerste stap was een operatie in Amerika en die verliep goed. Zlatan en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola durfde zelfs al te beloven dat hij zeker terug zal keren als voetballer. Gelukkig maar, want zijn carrière mag niet eindigen met zo’n blessure.

Fixed, done and stronger. Once again thank you for the support. We will enjoy my game togheter soon

Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

Zlatan’s fysiek

De Zweedse krant Expressen heeft nog een update geplaatst en het is wederom positief. De doktoren die Zlatan hebben geopereerd waren zo onder de indruk van zijn fysiek dat ze later meer medisch research willen doen met de Zweedse ster. Volgens Raiola waren de medische experts Dr. Fu en Dr. Musahl geshockt door Zlatan en hij zei:

Zijn knieën zijn zo sterk dat de doktoren zeiden dat ze nog nooit zoiets gezien hadden. Hij heeft een knie die haast onmogelijk is voor een voetballer met een 20 jaar lange carrière. Hij was perfect en had helemaal geen schade. Zlatan’s knie is zo sterk dat de doktoren hem na zijn carrière verder willen onderzoeken. Ze werken bij ’s werelds beste onderzoeksinstituut voor knieën en kniebanden. Ze doen veel onderzoek over het onderwerp en daarom zijn ze beter dan de rest. Dus na Zlatan’s carrière gaat hij terug en zullen ze hem opnieuw openen om onderzoek te doen naar zijn kniebanden.

Misschien is Zlatan dus wel echt een soort God? We zullen er pas achter komen als de doktoren hem helemaal onderzocht hebben.

Leestip: Zlatan reageert op Zlatan-achtige wijze op blessure en geeft niet op

 

 

Bron: 101 Great Goals