De Insta-pagina van IJsland speler Rurik Gislason groeit bizar hard

Ooit gehoord van Rurik Gislason? Misschien dat zijn naam een beetje bekend voorkomt omdat hij afgelopen zaterdag een half uurtje heeft meegedaan tijdens de WK wedstrijd van IJsland tegen Argentinië. Buiten de nationale ploeg voetbal hij voor de tweede Bundesliga club SV Sandhausen. Prima prestaties voor een voetballer, het zijn niet die prestaties die ervoor gezorgd hebben dat zijn volgersaantal de laatste dagen (sinds het half uurtje tegen Argentinië) door het dak heen knalt.

Instagram Rurik Gislason

De IJslander is namelijk niet alleen gezegend met behoorlijk wat voetbaltalent, maar ook nog eens met de looks van een topmodel. Sterker nog, hij is al een model voor het merk 66° North. Voor de wedstrijd tegen Argentinië stond het aantal volgers bij hem op zo’n 30.000, wat natuurlijk niet slecht is, maar het is niets vergeleken met waar het nu op staat: 500.000! Dat is bijna 17 keer zoveel als 3 dagen geleden. En dat is op het moment van schrijven, want het stijgt nog met de minuut.

Blijkbaar heeft de beste man dus een behoorlijke indruk achter gelaten in dat half uurtje. En als de hele wereld dan kijkt (waarvan ook nog een behoorlijk deel vrouw) dan kan het hard gaan.

Fitting and shooting!

Een bericht gedeeld door Rurik Gislason (@rurikgislason) op

Very, very exciting times ahead! ⚽️??

Een bericht gedeeld door Rurik Gislason (@rurikgislason) op

Oh en we hebben nog een leuk IJslands feitje, want van alle mensen in IJsland die op het moment van de wedstrijd tegen Argentinië de televisie aan hadden staan keek 99.6% naar de wedstrijd. Ziek hoor.

Foto via Sport Bible