Nike & Inter Milan lanceren het gruwelijke nieuwe derde tenue

Nike is on fire! Het Amerikaanse merk zit in een reeks derde tenue lanceringen en de ene is nog vetter dan de ander. Net toen we dachten dat het niet beter kon dan de nieuwe derde tenues van Chelsea en Atlético Madrid, komt Nike met het Europese uittenue voor Inter. Dit is een instant classic.

Inter Milan derde tenue 2018/2019

Voordat je kwijlend naar het shirt gaat staren willen we nog even vertellen hoe dit design tot stand is gekomen. Milaan’s iconische Duomo met de beroemde marmeren vloeren vormen de inspiratie achter het design. In de golvende marmeren graphic is een vervaagde map van het centrum van Milaan verwerkt. Dan is er ook nog het grijze kruis wat een referentie is naar de ‘Cross of St. George’, wat een symbool is voor de stad.

Als finishing touch hebben de Nike Swoosh en het clublogo de typische blauwe kleur van Inter gekregen. Zonder enige twijfel één van de vetste shirts van het jaar. Zo niet dé vetste van het jaar.

Het nieuwe Inter Milan derde shirt is vanaf 12 september hier te bestellen.

We zeiden in dit artikel al dat Nike sowieso gruwelijk bezig is met de derde tenues voor hun topteams, dus we willen niet dat jij er ook maar één van mist. Hieronder kun je ze allemaal eens rustig bekijken. En dat is een aanrader.

AS Roma

Atlético Madrid

Chelsea

Manchester City

Tottenham Hotspur