Internazionale heeft 2 prachtige tenues voor komend seizoen

Het is een drukke dag voor de shirt releases in Italië. Adidas presenteerde het Juventus uittenue en in navolging van het AS Roma thuistenue presenteert Nike vandaag ook het thuis- én uittenue van die andere iconische Italiaanse club: Internazionale. De toch wel gevallen topclub is inmiddels weer aan het opkrabbelen en dat doen ze natuurlijk in het magische blauw/zwart. Een prachtige kleurencombinatie die eigenlijk niet fout kan gaan. En fout gegaan is het zeker niet, want het thuistenue is werkelijk schitterend. Ook in het uittenue zijn diezelfde kleuren verwerkt en is het resultaat minstens net zo vet.

Een blauw/zwart gestreept thuistenue en een hoofdzakelijk wit uittenue met toffe blauw/zwarte details. De Nerazzurri kunnen er komend seizoen weer helemaal tegenaan!

Internazionale thuistenue 16/17

Inter thuis 16-17

Inter’s nieuwe thuistenue zou geen Inter tenue zijn als het niet in het iconische zwarte en blauw zou zijn gemaakt. Er is echter een extra dimensie toegevoegd wat wij er heel vet uit vinden zien. Een lineaire graphic die je over het hele shirt ziet zorgt voor een spectaculaire look, zonder de historische verticale strepen teniet te doen. De mouwen en schouders zijn zwart gemaakt, wat voor een mooi contrast zorgt. De gele details op het shirt combineren fantastisch met de gele sokken, waardoor het een prachtig geheel wordt. In de crew-nek kraag is de tekst ‘Inter’ verwerkt.

Inter thuis 16-17

Internazionale uittenue 16/17

Inter uit 16-17

Eenzelfde kleurencombinatie als die van vorig jaar, maar nu zijn de blauw/zwarte horizontale strepen verplaatst naar de mouwen. Klinkt als een eenvoudige verschuiving, maar waarom zou je een winnende combinatie veranderen? Dit shirt ziet er namelijk weer heel vet uit. Verder vind je de tekst ‘Inter’ in de moderne v-hals en een zwarte band die over de zijkant van het shirt en broekje loopt, net als bij het thuistenue overigens. Hierdoor stretcht het tenue als de speler beweegt en het zorgt voor een maximale ventilatie. De blauwe sokken completeren het mooie tenue.

Inter uit 16-17

De nieuwe tenues van Internazionale kun je vanaf morgen 7 juli hier bestellen.

Leestip: Nike presenteert de nieuwe wedstrijdballen voor de Serie A & La Liga