Dit is het bizarre Guinness World Record van de langste FM-carrière

Dacht je dat jij iemand kende die ongelofelijk veel tijd aan FM (Football Manager) besteedt? Het zou natuurlijk kunnen, maar waarschijnlijk valt dat in het niets bij de 38-jarige Pool Michal Leniec. Deze man heeft namelijk het Guinness World Record van de langste FM-carrière verbroken en de getallen achter dat record zijn bizar.

FM-carrière record

Leniec heeft het record verbroken door in FM 16 maar liefst 221 seizoenen aan het roer van zijn favoriete club Lech Poznan te staan, waarin hij maar liefst 700 prijzen won. Tussendoor heeft hij ook nog eens 35 verschillende internationale aanbiedingen aangenomen. Toen hij er een eind aan breide was de virtuele manager 258 jaar oud. In totaal speelde hij 14.381 wedstrijden (zonder er één te simuleren), daarvan won hij er 10.997 en verloor er slechts 1.720. Dat komt neer op een win percentage van 76%.

Ja dat is toch wel echt next level hoor. Je moet er maar de tijd voor hebben. Ben jij ook een echte FM speler of kies je toch voor FIFA? Mocht je voor FIFA kiezen, dan hebben we nog een aantal tips voor je: door deze mentale tips word je een veel betere FIFA speler.

Bron: Sport Bible