Dit was de brute McLaren van FC Bayern ster Kingsley Coman

Als je de vraag krijgt ‘wat zou je kopen als je miljoenen per jaar verdiend?’ dan is één van de eerste dingen die je zegt waarschijnlijk een hele dikke wagen. Bij voetballers is dat niet anders, want zo’n beetje alle profs die een miljoenencontract hebben zie je rondrijden in de dikste wagens. Zo ook Kingsley Coman, de 22-jarige buitenspeler van FC Bayern. Hij had al een dikke Audi R8 in de garage staan en voegde daar een brute McLaren aan toe, maar daar heeft ‘ie niet heel lang van kunnen genieten. 23 december heeft hij ‘m namelijk in de prak gereden. Zonde.

De McLaren van Coman

Toch willen we de McLaren nog even in de spotlights zetten. Een McLaren 720S om precies te zijn. Deze keer is hij niet voor goud gegaan, maar heeft hij een witte uitvoering gekozen en dat ziet er zeer goed uit. Moeten we wel even aan toevoegen dat een auto als deze er in elke kleur geweldig uitziet. Bij een auto als deze gaat het echter niet alleen om het uiterlijk, maar vooral om de prestaties en die zijn niet mis.

Thank you all for your messages ?? #merci

Een bericht gedeeld door Coman Kingsley (@king_coman) op

Too much speed ?⚡️ @king_coman

Een bericht gedeeld door Gosho Films ? (@rakeem_madeit) op

De McLaren 720S is uitgerust met een 4,0 liter V8-motor die achter de twee stoelen is geplaatst. Dat beestje produceert maar liefst 720 pk en jaagt van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden. De topsnelheid van 340 km/u is ook niet mis. Past wel bij een übersnelle speler als Coman. Dan resteert er nog één vraag: wat mag zo’n bakkie kosten? Nou, iets meer dan 3 ton. €307.700 om precies te zijn.

Toch wel fijn als je genoeg geld verdiend om een McLaren 720S te kopen omdat je goed tegen een bal kunt trappen. En dat als 22-jarige.

Uitgelichte foto: Rakeem Madeit