Dit is de droombaan voor elke liefhebber van gouden rakkers

Als je op de basisschool de vraag kreeg: ‘Wat wil je later worden?’ dan gaf waarschijnlijk zo’n 90% van de jongens profvoetballer als antwoord. Die kans was natuurlijk erg klein en de kans dat je het geworden bent is minimaal. Toch wil dat niet zeggen dat je niet alsnog de ultieme droombaan kunt scoren. Dat is tenminste als je van bier houdt. En dat doen we allemaal toch? Dan wil je vast wel je centjes verdienen als bierjournalist.

Bierjournalist

Dat lees je goed ja, bierjournalist. BEERWULF.com is op zoek naar een gepassioneerde drinker die als bierjournalist te werk gaat in onze hoofdstad Amsterdam. Bierfestivals, brouwerijen en evenementen bezoeken, het hoort er allemaal bij. Natuurlijk wordt er dan verwacht dat je van bier houdt, maar er komt natuurlijk wat meer bij kijken. Je moet bier namelijk denken, dromen en snappen als geen ander. Daarnaast moet je er met net zoveel passie over kunnen vertellen & schrijven als dat je het naar binnen giet.

Daar houdt het nog niet op, want er wordt nog het een en ander verwacht van je talenknobbel. Als je die hebt tenminste, want je moet zonder moeite met Nederlands en Engels uit de voeten kunnen. Heb je zo’n enorme knobbel dat je ook nog eens Spaans, Duits, Frans of Italiaans spreekt? Dan sta je twee pilsjes voor op de rest van de sollicitanten. Tenslotte moet je van gezelligheid houden, gedreven zijn, goed met woorden overweg kunnen en een echte teamspeler zijn. Komen die voetbalkwaliteiten toch ook nog van pas.

Klinkt als een droombaan toch? Natuurlijk moet je dan nog wel even solliciteren, want neem maar van ons aan dat je niet de enige zal zijn die dit baantje wil. Om er meer over te lezen & eventueel te solliciteren moet je hier zijn.

Leestip: 3 redenen waarom een pilsje onder de douche het perfecte ritueel na de wedstrijd is

Bron: Manners