Nike Tech Craft keert terug met de gloednieuwe Hypervenom 3

Eens in de zoveel tijd lanceert Nike een lederen collectie voetbalschoenen onder de naam ‘Tech Craft’. Als voorproefje op deze collectie presenteren ze alvast de kersverse Hypervenom 3 in een leren uitvoering. In tegenstelling tot de gewone synthetische uitvoering, heeft de Tech Craft variant een wat minder opvallend uiterlijk gekregen. Dat maakt ‘m niet minder vet, want deze zwart met grijs en felgroene combo is een hele fijne! Klik voor een vergrote versie op de afbeelding.

Nike Hypervenom 3 ‘Tech Craft’

De schoen wordt door Nike gepositioneerd als de ultieme spitsenschoen en heeft nog dezelfde FlyKnit en FlyWire constructie als de synthetische schoen. Dit zorgt voor stabiliteit en het voorkomt dat de voet gaat schuiven in de schoen. Het verschil van de ‘Tech Craft’ collectie zit ‘m in de Strike zone (het schietvlak), die over de binnenkant van de voet strekt. Hier ligt een laag Alegria leer overheen, voor een soepeler en zachter resultaat. Het geeft een dempend effect als je de bal raakt, waardoor schieten nog comfortabeler wordt.

We kunnen binnenkort trouwens ook de Magista, Mercurial en Tiempo Tech Craft verwachten, dus hou de website in de gaten. De Nike Hypervenom 3 Tech Craft is hier nu al verkrijgbaar, zowel met als zonder sokje.

Leestip: Nike presenteert een drietal nieuwe flitsende voetbalschoenen