Dit is de eerste trailer van de Manchester City docu ‘All or Nothing’

Wat een seizoen is het geweest voor Manchester City. Met een recordaantal van 100 punten werden ze kampioen in de Premier League, ze speelden fantastisch voetbal en ze wonnen de League Cup. Er was één smetje op het seizoen: de uitschakeling in de kwartfinale van de Champions League tegen Liverpool. Een historisch seizoen was het in ieder geval en dat kun je binnenkort achter de schermen beleven met de docu over dit seizoen van City op Amazon Prime.

All or Nothing: Manchester City docu

Een beter seizoen kon er dus eigenlijk niet gekozen worden om de docu op te nemen en het gaat gegarandeerd voor bijzondere beelden zorgen. Je kunt namelijk achter de schermen gaan met Pep Guardiola, besprekingen in de kleedkamer volgen, trainingen checken en natuurlijk ontbreken de één op één interviews niet met onder andere Kevin de Bruyne, Sergio Aguëro en ga zo maar door. Inmiddels is de eerste trailer gelanceerd door Amazon Prime en die is zeer veelbelovend.

Een exacte datum waarop de documentaire te zien zal zijn is nog niet bekendgemaakt helaas, dus daar zullen we nog op moeten wachten. Zodra we die hebben delen we die natuurlijk met jullie.

In de zomer zullen in ieder geval wel de laatste drie afleveringen van Netflix’ docu-serie ‘First Team: Juventus’ gelanceerd worden. Dat zal ook heel bijzonder gaan worden met behind the scenes beelden van de uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid en het zevende kampioenschap op rij. Heb je de eerste drie afleveringen van die docu-serie nog niet gezien? Hier kun je de trailer checken.