Dit is de indrukwekkende transformatie van sportpresentator Henry Schut

Het is je vast niet ontgaan. In januari werden Henry Schut (41) en Maxim Hartman (54) door Men’s Health uitgedaagd om een coverchallenge aan te gaan. Beide TV-bekendheden kregen 6 maanden om zich een strak en gespierd lichaam te trainen en degene met het beste resultaat zou het covermodel van de Men’s Health worden. Deze week werd de winnaar gekozen en Henry Schut, de presentator van NOS Studio Sport, is de winnaar.

Ongekende transformatie

In januari plaatste het tijdschrift onderstaande foto van de rivalen. Je ziet dat Schut altijd al wel wat aan de gewichten heeft gehangen en dat ook Maxim bepaald geen grote bierbuik had.

Let’s get it started! Dag 1. 6 maanden te gaan! #menshealth #challenge #transformation @sportsworld_amsterdam @menshealthnl

Een bericht gedeeld door Henry versus Maxim (@henry_versus_maxim) op

Toch kon je in de loop der tijd merken dat Henry Schut er nog iets harder voor ging dan Maxim. Met een ongekende transformatie als gevolg. De coverfoto van Henry Schut is al indrukwekkend, maar één van de foto’s die je aan de binnenkant van de nieuwe Men’s Health vindt is nog veel indrukwekkender. Wat een prestatie.

❌NEW COVER FT. HENRY SCHUT❌ Wie heeft ‘m al?

Een bericht gedeeld door Men’s Health Nederland (@menshealthnl) op

Voor de volledigheid vind je hieronder ook de foto van opperman Maxim Hartman.

Wil je de rest van de foto’s zien en het hele verhaal van de challenge nog eens lezen, dan kun je dat lezen in de laatste Men’s Health die nu in de winkels ligt.

Foto’s (Stef Nagel) via Men’s Health