Dit is de nieuwe freestyle rap van Memphis Depay inclusief videoclip

Memphis heeft er een lekkere seizoenshelft op zitten bij Lyon, maar zoals we inmiddels wel gewend zijn van de ex-PSV’er zijn z’n voetballende kwaliteiten niet het enige waarmee hij de aandacht op zich eist. Hij houdt van zijn luxe leventje en dat mag de hele wereld weten. Daarnaast is hij ook een groot fan van hiphop en maakte hij al eens een nummer met Quincy Promes. Die muziekcarrière heeft nu een vervolg gekregen in de vorm van een freestyle rap, uiteraard inclusief videoclip.

Kings & Queens

De titel van het freestyle nummer is ‘Kings & Queens’ en daarmee probeert hij duidelijk te maken dat iedereen een jonge King of jonge Queen is die zijn eigen keuzes moet maken en geen spijt moet hebben van die keuzes. Een beetje vaag natuurlijk, maar goed. Hier kun je de volledige video checken.

Het zal hem ongetwijfeld weer een bak kritiek opleveren. ‘Voetballers horen met voetbal bezig te zijn’ en ga zo maar door. Daar zit natuurlijk wel een kern van waarheid in, maar ook profs hebben vrije tijd en hoe ze die invullen is volledig aan hun.

Had je de clip van Memphis en Promes nog niet gezien? Die kun je hier checken.