Dit is het nieuwe Liverpool uittenue voor volgend seizoen

Volgend jaar zal Liverpool eindelijk weer actief zijn in de Champions League en dat gaan ze doen in een prachtig thuistenue. Gisteren werd ook het nieuwe uittenue samen met New Balance gepresenteerd en daar zijn we iets minder enthousiast over. Ook de fans zijn nog niet erg tevreden over het design, maar wie weet gaat de liefde voor dit wit met groene tenue nog groeien.

Liverpool uittenue 2017/2018

Het nieuwe uittenue is in ieder geval geïnspireerd op het ontwerp van 1996 met twee groene vlakken en twee witte vlakken op de voorkant van het shirt. Laten we voorop stellen dat wij sowieso niet echt geloven in de schoonheid van een kwart-design. Het ziet er altijd wat ouderwets uit, maar dan in de minder goede zin van het woord. Dit jaar heeft dat design wel een moderne upgrade gekregen, want het zijn geen volledig groene vlakken, maar dunne verticale groene strepen die de kwarten vormen.

Op het de groene graphics na is het eigenlijk voornamelijk een wit met zwart shirt. Het zwart komt namelijk terug in de kraag, logo’s op het shirt, het broekje en de sokken. Al met al is het zeker niet ons favoriete Liverpool tenue aller tijden, maar echt lelijk vinden we het ook niet. Mocht jij het wel nice vinden, dan kun je het nieuwe Liverpool uittenue hier scoren.

Leestip: Dit is het prachtige nieuwe thuistenue van Liverpool FC