Dit is het ongelofelijk dikke FIFA 18 La Liga ‘Team of the Season’

De seizoenen lopen ten einde en het WK in Rusland zit eraan te komen, dus dat betekent dat EA Sports FIFA in de fase zit van het bekend maken van het ‘Team of the Season’ in de 5 grootste competities. Vorige week was het de beurt aan de Premier League, vandaag is La Liga aan de beurt. En dat team is minstens net zo indrukwekkend hoor, maar toch hebben we minimaal één punt van zware kritiek.

FIFA 18 La Liga ‘Team of the Season’

Laten we maar vooraan beginnen en dan zien we dat Ter Stegen op doel staat in de basis. Van de ene kant terecht, maar Oblak heeft minder tegendoelpunten gekregen. Afijn, we gaan niet bij iedere keuze stilstaan, want letterlijk elke speler heeft een fantastische rating gekregen. Het enige wat we nog wel even willen aanstippen is de keuze om Ronaldo wederom een rating van 99 te geven, terwijl Messi het met 98 moet doen.

Hoe dan? Na een seizoen waarin Messi zijn club naar de La Liga titel heeft geschoten, de meeste goals heeft gemaakt, de meeste assists heeft gegeven, de meeste kansen heeft gecreëerd én de meest dribbels heeft volbracht. Dan kun je toch niet zeggen dat Ronaldo een betere rating verdient, want dan ben je wat ons betreft de geloofwaardigheid kwijt en doe je er gewoon alles aan om de coverboy de beste van het spel te houden.

#TOTS rolls on with more big names ?. Up next: La Liga ?? #FUT

Een bericht gedeeld door EA SPORTS FIFA (@easportsfifa) op

Verder is het natuurlijk gewoon een ongelofelijk dik team vol met spelers die je maar al te graag in een pack tegenkomt. Mocht je het Premier League Team of the Season nog niet gezien hebben, dan kun je die hier checken.