De CouchCoaster is dé oplossing voor bier drinken op de bank

Nee we hebben het niet over de bank waar je op zit als je wisselspeler bent. We bedoelen die bank waar je lekker een potje voetbal op aan het kijken bent met een koud pilsje. Hier zit echter één nadeel aan: je moet steeds naar voren hangen om dat flesje van de salontafel te pakken. Wat een ellende en wat een inspanning hè? Je biertje op de grond zetten is ook geen optie, want dan moet je nog steeds voorover hangen. Op de armleuning van de bank zetten? Niet verstandig, want dan flikkert ‘ie er gegarandeerd vanaf. Voor dit gigantische probleem is er nu een oplossing.

CouchCoaster

Een Brits genie heeft de ultieme beker/fleshouder ontworpen die ervoor zorgt dat jij gewoon lekker achterover in de bank kunt zitten. Door middel van silicone flappen kun je de houder over elke bankleuning leggen. De CouchCoaster bestaat uit een binnen- en buitenring. Als de binnenring verwijderd wordt kunnen er ook bredere glazen in en doordat er in de buitenring een gleuf zit kun je er zelfs een mok in kwijt. Het bewijst maar weer dat de meest eenvoudige ideeën nog steeds de beste zijn. In onderstaande video wordt duidelijk hoe chill dit ding is.

De enige reden waarom jij dus nog uit die bank hoeft is om een vers biertje te halen. Ideaal. De CouchCoaster is hier verkrijgbaar.

Leestip: Dit is de perfecte stoel om whisky, sigaren & voetbal kijken te combineren

 

Bron: Man-Man