Dit is de peperdure outfit die Hector Bellerín naar London Fashion week droeg

Hector Bellerín houdt van fashion, dat zal niemand nog verbazen. Op zijn instagram zien we regelmatig foto’s waarop hij te zien is in de vetste streetwear en designer kleding. Omdat Arsene Wenger dacht zijn vaste basisspelers in de bekerwedstrijd tegen Nottingham Forrest niet nodig te hebben had ook Bellerín vrijaf gekregen. Hij reisde niet met de ploeg mee en kon daarom, op dezelfde dag dag als de schandalige uitschakeling, nog aanwezig zijn bij de Men’s Fashion show van de London’s Fashion.

Veel Arsenal supporters reageerden overigens niet bepaald enthousiast op de aanwezigheid van Bellerín bij de London’s Fashion week. Wij vinden dat een tikkeltje overdreven, een voetballer moet zelf weten wat hij in zijn vrije tijd doet, maar The Sun besloot de outfit van de Spanjaard helemaal in geld uit te rekenen. Zout in sommige Gunner-wonden. Wij vinden de outfit wel sterk eigenlijk.

? #TCMLifestyle #bellerin #arsenal

Een bericht gedeeld door THE CHRONIC STYLE (@thechronicstyle) op

Fear of God tot Balenciaga

De drie meest opvallende items van Bellerin’s outfit zijn de spijkerjas, broek en sneakers. De spijkerjas komt van het merk Fear of God en kost een slordige $1.795. De trousers kosten op 5 dollar na $1.000. De sneakers die hij droeg zijn ongetwijfeld de meest besproken van 2017. Het is de Balenciaga Triple S ter waarde van $595. In totaal komt dat op zo’n $3.385. De sweater en muts zijn hier nog niet eens in meegenomen, laat staan zijn horloge. Die kost vermoedelijk ook een fortuin.

Drieduizend dollar is voor de rechtsback waarschijnlijk peanuts. De kans is zelfs vrij groot dat hij al zijn kleding gratis krijgt, zeker wanneer hij het naar een event als de London Fashion week voor ze draagt.

We zijn benieuwd of Bellerín ooit kan gaan tippen aan de voetballende fashionkoning David Beckham, maar zijn stijl is zonder enige twijfel een van de beste van de huidige voetbalwereld. Beter dan al dat glimmateriaal van Aubameyang en andere extravagante spelers.