Dit is het peperdure Rolex horloge van Steven Bergwijn

Tot de verbazing van velen kreeg Steven Bergwijn op vrijdag te horen niet bij de selecte van Ronald Koemen te behoren. De PSV-aanvaller sluit daarom noodgedwongen weer aan bij Jong-Oranje. Toch zal Bergwijn geen vervelend gevoel overhouden aan deze week. Op woensdag was hij met het openingsdoelpunt belangrijk bij de plaatsing van PSV voor de Champions League en een dag later tekende hij een verbeterd contract tot en met 2022.

Tijdens de publiekelijke contractverlenging van Bergwijn viel ons één ding behoorlijk op: zijn pols. Niet vanwege al die tattoo’s, maar vanwege het glimmend object dat eromheen zat. Na een klein onderzoekje op de instagrampagina van Steven kwamen we erachter dat zijn klokje bepaald geen kattenpis is. Zijn horloge is namelijk niets minder dan een Rolex Sky Dweller.

Bergwijn’s Rolex Sky Dweller

Bergwijn draagt een Rolex Sky Dweller Oyster Perpetuel in geelgoud om precies te zijn. Het model is in 10 verschillende kleuren te verkrijgen, maar de snelle buitenspeler heeft met de keuze voor goud en de zwarte wijzerplaat direct voor de duurste variant gekozen. Voor dit horloge betaal je namelijk een slordige €42.600, waar de andere varianten rond de €15.000 kosten. Tweeënveertigduizend euro! Daar kun je gewoon een hele mooie auto voor kopen.

Tijdens ons speurtochtje op de instagram van Bergwijn kwamen we er overigens achter dat het horloge al een tijdje heeft. Hij draagt hem zelfs bij sport outfits en promo-foto’s van zijn sponsor adidas. Tja, niet zo gek wanneer je er zoveel voor betaald hebt.

🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn) op

@ingonlyfootball

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn) op

#Nofacenocase

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn) op

Het Louis Vuitton vestje dat hij op de laatste foto draagt kost overigens ook gewoon even €1100. Stevie B is living the baller life, zoveel is zeker. Gelukkig heeft Bergwijn geen Rolex nodig om te shinen, want op het veld maakt hij ook grote stappen. Keep it up Stevie!