Dit is het schitterende restaurant van Messi in hartje Barcelona

Het zal niemand verbazen dat Leo Messi genoeg poen op zijn bankrekening heeft staan, maar hij laat zijn geld gelukkig ook een beetje werken. Zo heeft hij geïnvesteerd in een restaurant genaamd The Bellavista del Jardín del Norte. Een tijdje geleden ging hij met een bijna voltallige Barça selectie even langs om zijn teamgenoten kennis te laten met zijn schitterende horecazaak.

Restaurant Messi

Het restaurant heeft een bijzondere opzet. Het decor van The Bellavista del Jardín del Norte doet een beetje aan als een klein dorpje. Je vindt er zogenaamd een kapper, een voetbalcafé, een slager, een bloemist en een kiosk. Het is allemaal heel kleurrijk, met een retro touch. Check die spelkasten. Té sick!

Op de kaart vind je overigens een grote verscheidenheid aan gerechten. Starters gaan vanaf een euro’tje of 8 en hoofdgerechten zijn gemiddeld zo’n 20 euro. Een dessert kost je zo’n 6 piek. Niet overdreven duur dus. Ook vind je een hele lijst aan tapas.

Mocht je dus een keertje naar Barcelona gaan voor een citytrip dan kun je het restaurant van Messi eigenlijk  niet overslaan. Cristiano Ronaldo steekt zijn geld ook in horeca overigens. Hij heeft twee eigen hotels in Portugal. En ook die CR7 hotels zien er heel dik uit.