Dit is Sergio Ramos’ gruwelijke Audi R8 van de club

Gisteravond was weer een heerlijk potje om te kijken. Real Madrid trok in de eerste 8e finale tegen PSG met 3-1 aan het langste eind en Sergio Ramos verdedigde weer ijzersterk. De Spanjaard zal dan ook met een zeer tevreden gevoel huiswaarts gereden zijn. En dat doet hij niet in zomaar een auto’tje. Nee, SR4 rijdt een Audi R8. Een hele dikke wel te verstaan.

Ramos Audi R8 Spyder V10

De audi R8 Spyder van Ramos heeft een dikke 5,2-liter V10 FSI-motor die tot 397 kW (540 pk) komt en deze bolide in 3,6 seconden van 0 naar 100 km/u knalt. De topsnelheid bedraagt maar liefst 318 km/h. De captain van Real Madrid heeft gekozen voor Ibis White lak, 20 inch zwarte velgen en een bordeaux rode kap. Erg stijlvol.

Gelukkig voor Sergio kan het kapje ook open. Toch wel lekker voor in de Spaanse zon.

Met deze Audi R8 Spyder haalt Sergio Ramos overigens het onderste uit de kan, wat betreft het uitkiezen van een spelersauto’tje bij de clubsponsor Audi. Het prijskaartje van zijn auto gaat namelijk ruim over de €250.000. De rest van de Real Madrid-spelers koos namelijk voor wat meer ‘betaalbare’ modellen van het Duitse Audi.