Dit is de volledige limited adidas ‘Champagne’ collectie

Vanmorgen zetten we de re-release van de adidas Predator Mania al in de spotlights en die was onderdeel van de adidas Champagne collectie. De iconische Predator verdiende natuurlijk wat extra aandacht na al die jaren te zijn weggeweest, maar ook de rest van de collectie is van buitengewone schoonheid. Daarom schenken we onze aandacht nu aan de ACE 17, X 16 en Copa 17. Allemaal natuurlijk in de legendarische ‘Champagne’ kleuruitvoering, net als de Predator.

adidas ACE 17+ PureControl ‘Champagne’

Op de kleurtjes na is er eigenlijk niks veranderd aan de ACE 17+. Het is nog steeds dé schoen voor de spelmakers door de veterloze upper die voor maximale controle zorgt en perfecte precisie in je passes en schoten. De schoen is ontworpen met het PureCut Sock System dat de voet goed op zijn plek houdt. De crème-kleurige Primeknit upper is heerlijk comfortabel en heeft vrijwel geen tijd nodig om in te lopen. In de zool is de BOOST technologie verwerkt voor optimale energieteruggave bij elke stap die je zet. Een topschoen in een jasje uit 2002. Prachtig.

De adidas ACE 17+ PureControl ‘Champagne’ is hier verkrijgbaar.

adidas X16+ PureChaos ‘Champagne’

Ook deze schoen heeft een PureCut Sock System dat de veters bedekt voor een vergroot schietoppervlak en optimaal comfort. In de upper is de Non Stop Grip (NSG) technologie verwerkt wat voor een ongeëvenaarde controle zorgt in alle weersomstandigheden. De Sprintframe bezorgt je de stabiliteit en balans bij acties op hoge snelheden. Qua design vallen natuurlijk vooral de zwarte strepen op de wreef op, waardoor ze een bijna beestachtige look hebben.

De adidas X 16+ PureChaos ‘Champagne’ is hier verkrijgbaar.

adidas Copa 17.1 ‘Champagne’

Net als de Predator is ook de Copa één van adidas’ all-time classics. Deze Copa 17.1 is echter een klassieker in een nieuw jasje dat helemaal up to date is voor alles wat het moderne voetbal van een schoen vraagt. Uiteraard is de schoen nog wel gemaakt van het beste leer, want anders mag het de naam Copa niet dragen. En we moeten zeggen dat de Copa er nog niet vaak beter uitzag dan in deze kleuruitvoering.

De adidas Copa 17.1 ‘Champagne’ is hier verkrijgbaar.

De gehele collectie is onder de ‘Limited Collection’ van adidas uitgebracht en dat wil zeggen dat alle schoenen in gelimiteerde aantallen verkrijgbaar zullen zijn. Mocht je één van deze schoenen heel tof vinden, dan moet je er dus snel bij zijn. De Predator is hier bijvoorbeeld al uitverkocht, maar morgen wordt ‘ie pas verkocht op de officiële website van adidas.

Leestip: adidas presenteert de terugkeer van de legendarische Predator Mania