Dit is waarom je nooit met je boxer aan moet douchen

Komt het wel eens voor dat jij en je teamgenoten massaal met hun boxer aan staan te douchen na een wedstrijd? Of was dat vooral iets van vroeger? Hopelijk dat laatste. Hoe dan ook, douchen in je onderbroek is zo ongeveer het domste wat je kunt doen. En wel om de volgende 4 redenen.

100% GOOR

Je hebt net 90 minuten keihard lopen zwoegen op het veld. Met bloed, zweet en tranen naar de overwinning gewerkt. Hoe wil je je zaakje dan schoon krijgen wanneer je je zweterige boxer tijdens het wassen juist aan houdt? Dat wordt een stinkend, smerig zaakje. Gadver man. Doe uit dat ding.

Free Willy

Zeg nou eerlijk. Wat voelt beter? Douchen met een zweterige, zware natte lap stof op je lichaam of je zonder enige belemmering overal gewoon kunnen wassen? Dat laatste natuurlijk. Een ‘Free Willy’ geeft mannen het gevoel van vrijheid, en dat helpt ontspannen. Heel belangrijk na zo’n zware pot voetbal!

Geen ballen?

Misschien wel de belangrijkste reden om niet met je boxer te douchen is deze: het komt nogal zwak over. Teamgenoten gaan zich dingen afvragen. Heb jij geen ballen? Of schaam jij je gewoon voor jezelf? Zodra je teamgenoten deze onzekerheid ruiken (hopelijk niet letterlijk) is de kans groot dat je het middelpunt van de spot wordt.

Glijdt voor geen meter

Als je met je team 3 punten hebt gescoord, dan ga je toch helemaal los? Dan moet je toch zo hard mogelijk heen en weer door de kleedkamer glijden?! Ja natuurlijk! Een boxer remt daarbij alleen maar af. Hatsee, uit dat ding en als een raket door de hele tent! Daarna wel goed douchen hè, smeerkees.

Ben je het helemaal met ons eens? Top. Dan ben jij een frisse, zelfverzekerde vent met ballen. Precies voor jouw type man hebben we de perfecte boxers gevonden. Want A-dam Underwear maakt boxers voor mannen met karakter.

A-dam Underwear heeft een flinke collectie boxers met unieke designs. Ze worden gemaakt met veel aandacht voor afwerking. Ze gebruiken de stevigste elastieken band die er te vinden is. Zeer handig voor ons voetballers. A-dam heeft alles weggelaten dat irritatie of jeuk kan veroorzaken. Dus geen waslabels aan de binnenkant. En ook nog eens milieuvriendelijk!

Ben jij een man met karakter? Check dan hier de hele collectie van A-dam Underwear. Wat trouwens hun motto is: If you’ve got balls. Heldhaftig.