Isco’s celebration van afgelopen weekend heeft prachtige betekenis

Real Madrid won afgelopen weekend moeizaam met 3-2 van Sporting Gijon en Isco was de grote man aan de zijde van de Madrilenen. Hij toverde er op los, scoorde een schitterende 1-1 en maakte in de 90e minuut de winnende goal. Toch is geen van deze drie dingen het mooiste wat hij zaterdag deed, want dat was zijn manier van juichen na de 1-1. Zo deed hij dat.

Zoals je hierboven kunt zien is het gebarentaal voor ‘I love you’, wat gericht was naar een kleine fan en haar dove ouders. Een dag voor de wedstrijd was Isco namelijk aanwezig bij een handtekeningen sessie en daar werd hij benaderd door het 8-jarige meisje. Omdat beide ouders doof zijn vroeg het meisje, genaamd Manar, of hij op deze manier wilde juichen als hij zou scoren.

‘Good Guy Isco’ wou dat natuurlijk wel doen voor het meisje en haar ouders, maar dan is het natuurlijk nog maar de vraag of hij er op dat moment ook echt aan denkt. Ja dus, en daar verdient hij volgens ons enorm veel respect voor. Hieronder de schattige beelden van het meisje met haar ouders bij Isco.

Leestip: Wat betekent de Dybalamask celebration eigenlijk precies?