Je kunt Conor McGregor’s beroemde ‘Fuck You-pak’ nu zelf bestellen

Niet iedereen was fan van de promotietour voor het gevecht tussen McGregor en Mayweather, maar over één dingetje in die tour was iedereen het toch wel eens dat het geniaal was. Ook jij hebt het vast wel voorbij zien komen: het Fuck You pak dat McGregor droeg tijdens de eerste persconferentie. Dat droeg hij om zijn tegenstander te pesten, want volgens the Notorious kan Mayweather niet lezen. Briljant.

The suit says fuck you

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

Was jouw eerste gedachte: ‘dat pak moet ik ook hebben?’ Dan is het jouw geluksdag, want het pak is nu daadwerkelijk te bestellen. Uiteraard gaat je dat wel een bak met geld kosten en echt praktisch is het niet. Zo’n pak draag je namelijk niet naar je werk of andere chique gelegenheid. Heb je daar schijt aan? En heb je toevallig $6.500 te veel? Dan zien wij geen reden om ‘m niet te bestellen.

Het driedelige ‘Eff You’ pak wordt gemaakt door David August en je kunt ‘m hier bestellen. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen, zodat het helemaal op maat gemaakt wordt. Zo’n 12 tot 15 weken later krijg je het pak opgestuurd. De productie is trouwens beperkt, dus je zult er snel bij moeten zijn.

Behalve het gevecht tussen the Notorious en Mayweather zit er nog meer moois aan te komen voor de Ierse MMA-koning, want Universal heeft aangekondigd met een film te komen over het leven van McGregor. Daar lees je hier meer over.