Jean-Paul Boëtius heeft in korte tijd twee heel dikke wagens gekocht

Jean Paul Boëtius kwam deze zomer terug naar Feyenoord en het lijkt erop dat hij dat wel een reden vond om zichzelf even flink te verwennen. Zo’n twee weken na zijn presentatie kocht hij namelijk een gruwelijke Range Rover en 14 dagen geleden werd een sicke Mercedes G63 afgeleverd bij de 23-jarige aanvaller.

De garage van Boëtius

Zowel in het geval van de Range Rover als de Mercedes hebben we het niet over een kale editie van onder de €100.000. Nee, allebei de wagens hebben een ongelofelijk dikke upgrade gekregen. De Range Rover is onder handen genomen door tuningbedrijf Lumma en de Mercedes G63 AMG heeft een Brabus make-over gekregen, inclusief Vossen Wheels en een matzwarte wrap. Deze gruwelijke bakken zijn beide gefixt door VDM Cars.

Range Rover Lumma

Mercedes G63 AMG Brabus

Jaloers? Wij ook. Maar dat is nu eenmaal het verschil tussen een profvoetballer en mensen die over die profvoetballers schrijven. We willen Jean Paul in ieder geval complimenteren met zijn puike smaak.

Ook El Ghazi heeft een prima smaak trouwens, want hij kocht onlangs deze villa in Barendrecht ter waarde van bijna €1 miljoen. Zonder hypotheek.