Jesse Lingard heeft zijn eigen kledingmerk gelanceerd

Voetballers en kledingmerken, het blijft een bijzondere combinatie. Sommigen zijn succesvol, andere juist weer niet. Deze 7 Nederlandse voetballers flopten bijvoorbeeld keihard met hun modemerk. De volgende baller met een modemerk is Jesse Lingard, zo maakte hij gisteren op social media bekend.

Het kledingmerk van Lingard gaat JLINGZ heten, afkomstig van zijn bijnaam. Het logo is gebaseerd op de typische Lingard-celebration die je hieronder ziet.

Verwacht in eerste instantie geen mega-grote collectie met allerlei kledingstukken. Hij begint met caps, shirts en hoodies. Hoewel de eerste producten nu al uitverkocht zijn verwachten wij hier verder geen wonderen van. We zouden dit eerder merchandise noemen dan een fashion brand, om eerlijk te zijn. Een nieuwe BALR. gaat dit ongetwijfeld niet worden.

Het lijkt dus vooral een leuke bijverdienste voor de middenvelder van Man Utd en de Engelse nationale ploeg. Maar ook dat kan ongetwijfeld erg interessant zijn. Mocht je ooit iets van hem willen kopen dan moet je op JLINGZ.com zijn. Voor nu staat alles op uitverkocht.

Over BALR. gesproken. Het merk van Demy de Zeeuw is inmiddels zo populair dat hij rigoureuze methoden inzet om namaak-producten tegen te gaan.