John Terry koopt deze klassieke Ferrari van 1,5 miljoen Pond

Aan de smaak van voetballers wordt wel eens getwijfeld. Ze kiezen volgens velen altijd voor de meest patserige wagens, extreme kapsels en extravagante outfits, maar John Terry bewijst hier even dat hij daar een uitzondering op is. Tenminste, als het over auto’s gaat. We weten ook wel dat het verder niet zo’n nette jongen is, maar de keuze voor deze prachtige klassieker van Ferrari is er eentje die we toejuichen.

De Engelsman moest wel eventjes de portemonnee trekken en er een slordige 1,5 miljoen Britse Ponden voor betalen, maar daar krijgt hij een geweldige Ferrari 275 GTB voor terug.

ferrari 275 gtb terry

john-terry-ferrari-verkoper

Maar waarom betaalt hij dan zó ontzettend veel voor deze auto? Nou, ten eerste omdat het een vrij zeldzaam exemplaar is. Daar moeten we ook bij zeggen dat deze kleur blauw de auto heel goed staat. Ten tweede, er ligt behoorlijk wat kracht onder de motorkap. De 3.3-liter V12 heeft genoeg power om een aantal flinke sprints te trekken. Dat is echter ook wel het minste wat je kan verwachten van een Ferrari ter waarde van een immense villa. Hieronder zie je de Ferrari zich flink uitleven op Spa Francorchamps. Toch wel indrukwekkend hoor!

Leestip: David Beckham geeft 17-jarige zoon peperdure auto cadeau

Bron: Autoblog