John Terry lanceert een nieuw Virtual Reality trainingsprogramma

Chelsea captain John Terry mag misschien op leeftijd zijn als voetballer, maar gaat wel mee in de nieuwste tech-trends. Hij lanceerde namelijk een nieuw virtual reality trainingsprogramma, die het mogelijk maakt voor talentvolle en ambitieuze voetballers om interactieve en meeslepende trainingssessies te ervaren. Volgens de Daily Mail worden er elke zes weken nieuwe video’s toegevoegd aan de VR voetbalacademie via de app die momenteel alleen beschikbaar is voor Android.

John Terry Football Academy

Volgens John Terry geeft de academie gebruikers de mogelijkheid om ervaring op te doen en skills te leren die je nodig hebt om het tot prof te schoppen, zowel mentaal als fysiek. Het geeft een kijkje achter de schermen in het leven van Terry’s leven en carrière-ervaringen. Je kunt zelfs letterlijk een kijkje in de keuken van Terry nemen als hij je advies geeft over voeding. Daarnaast heb je toegang tot Terry’s lifestyle, carrière, top tips en coaching technieken. Ook is het mogelijk om één op één trainingen te doen.

John Terry Virtual Reality

Het programma is opgedeeld in drie onderdelen: training, voeding en motivatie. De eerste twee spreken voor zich, maar bij de derde heb je de bijzondere mogelijkheid om bij Terry thuis in zijn ‘trophy room’ aan te schuiven en naar zijn verhaal te luisteren over succes. Klinkt allemaal heel nice. Hieronder vind je een preview van de app die overigens 6 pond kost.

Leestip: 4 lessen die iedere voetballer kan leren van Max Verstappen

Bron: 90min