Jouw team kan een FEBO-automatiek voor jullie voetbalkantine winnen

Het voetbalseizoen is bijna ten einde, maar FEBO maakt zich al op voor komend seizoen. Vanaf vandaag maken alle voetbalteams in Nederland namelijk kans op een heuse FEBO-vestiging in hun eigen voetbalkantine. Iedereen, vanaf 12 jaar, mag meedoen aan de wedstrijd, die via Instagram verloopt. Stel je toch eens voor, een trekmuur in je eigen voetbalkantine.

De voetbalkantine is de vaste stek voor de roemruchtige derde helft. Jezelf op z’n tijd belonen met een kroketje hoort daarbij. Vooral na een intensieve wedstrijd.

FEBO Kantine

In het kader hiervan introduceert FEBO een competitie met de ultieme hoofdprijs voor het komende voetbalseizoen: een échte FEBO-automatiek in de voetbalkantine van het winnende team. Iedere speler van het winnende team krijgt volgend seizoen na elke thuiswedstrijd een gratis kroketje – dagvers en bereid volgens het authentieke FEBO-recept.

Meedoen

Snack je al naar meer? Om mee te doen vraagt FEBO deelnemende teams te laten zien hoe zij de komst van de FEBO-kantine gaan vieren. Dit kan door het persoonlijke Instagramprofiel op openbaar te zetten en een foto of video, met de hashtag #FEBOKANTINE, te posten. FEBO-directeur Dennis de Borst beoordeelt de inzendingen op originaliteit. Maar ook het aantal likes telt mee; dus hoe meer voetbalvrienden support leveren, hoe beter.

De Kampioen

Het winnende voetbalteam wordt op 27 mei 2017 via de FEBO social mediakanalen bekendgemaakt, waarna de kantine in de zomerstop helemaal FEBO-klaar wordt gemaakt. Voor de algemene voorwaarden en updates rondom de competitie kijk je op www.febo.nl/febokantine.