adidas en Juventus presenteren het nieuwe derde tenue

Het is ongeveer een jaar geleden dat adidas aankondigde dat de fans van een aantal grote clubs het derde tenue van dit seizoen mochten ontwerpen. Uit al die ontwerpen werd de beste gekozen en daar zien we nu het eerste resultaat van. Een kleurencombinatie die we nog nooit eerder zagen bij Juventus siert het derde tenue en we moeten zeggen: niet slecht. Helemaal niet slecht zelfs!

Juventus derde tenue 2017/2018

Ondanks dat deze kleurencombinatie een primeur is voor de Oude Dame, is het tenue wel geïnspireerd op een groen shirt van eind jaren ’40 en begin jaren ’50. Militair groen met het iconische zwart-wit van Juve is echter een vette twist aan het ‘normale’ groen. Uiteraard is het nieuwe clublogo ook aanwezig op de linkerborst. We snappen dat veel fans daar nog aan moeten wennen, wij ook, maar ziet het er op dit shirt wel prima uit. Zeker doordat het een zwarte kleur heeft gekregen en in de witte baan is geplaatst.

De achterkant van het shirt is trouwens volledig militair groen. De rest van het tenue zal bestaan uit een zwart broekje en dezelfde groene kleur sokken met zwarte details. Het nieuwe Juventus derde shirt is vanaf vandaag hier verkrijgbaar. Liever een wat traditioneler Juventus shirt? Dan moet je het nieuwe thuisshirt van de Oude Dame zeker even checken.