Juventus gaat op titeljacht in dit schitterende uittenue

In navolging van het nieuwe AS Roma thuistenue presenteert de kampioen van Italië het nieuwe uittenue, waarin ze voor het zesde kampioenschap op rij gaan. Of dat met Pogba zal zijn vraagt de hele voetbalwereld zich af, maar de club uit Turijn heeft natuurlijk genoeg kwaliteiten om dat op te vangen. Aan het uitshirt zal het in ieder geval niet liggen, want adidas heeft er weer iets fantastisch van gemaakt.

Het uittenue bestaat uit een blauw shirt met donker blauwe, witte en zwarte accenten. Een Juve-waardig tenue dat ongetwijfeld weer als warme broodjes over de toonbank zal vliegen.

Juventus uit 16/17

Sinds 2015 maakt adidas de tenues van Juventus en dat heeft nog elke keer goed uitgepakt. Dit uitshirt is geen uitzondering op die regel, want dit is echt gruwelijk. Een lichtblauwe basis met een dikke donkerblauwe verticale streep op de voorkant en donkerblauwe mouwen. Aan de uiteindes van de mouwen en de kraag is nog een wit-zwart lijntje toegevoegd wat natuurlijk aan dé Juve kleuren refereert en dit shirt absoluut meer klasse geeft. De witte adidas strepen op de schouder maken het helemaal af. Wat een topshirt.

Het tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en blauwe sokken. Wil jij één van de eerste zijn die dit schitterende tenue heeft? Je kunt het hier al vanaf €69,99 bestellen.

Kijktip: Het nieuwe Juventus thuistenue is er weer een om in te lijsten