Nieuwe Netflix documentaire serie wordt een must watch voor voetbalfans

Er zijn al een heleboel mooie documentaires gemaakt in de voetbalwereld, maar in 2018 komt daar een docu-serie bij die je als voetbalfan gegarandeerd wil zien. Netflix heeft namelijk aangekondigd een vierdelige ‘achter de schermen’ serie te gaan maken met één van de meest populaire clubs ter wereld: Juventus. Gisteren werd dat nieuws door zowel Netflix als Juventus bevestigd en waarschijnlijk wordt ‘ie begin 2018 gelanceerd.

Netflix Juventus docu

De recordkampioen van Italië gaat de deuren wagenwijd open zetten voor de grootste streamingsite van de wereld. Je kunt de Bianconeri namelijk gaan volgen naar uitwedstrijden, in de auto meerijden van verschillende spelers op weg naar hun training en je krijgt een intiem kijkje in het dagelijkse leven van de grote sterren. Daarnaast krijg je ook alles mee rondom de wedstrijden, trainingssessies en hoe het is om voor één van de grootste clubs ter wereld te voetballen.

Netflix gaat dus diep in de keuken van Juventus duiken en wij juichen het toe dat een voetbalclub van zo’n statuur de deuren opent voor iedereen ter wereld. De vier afleveringen zullen elk 60 minuten duren en die zijn vanaf begin 2018 te zien. Helaas is er nog geen trailer, maar zodra die er is zullen we die ongetwijfeld met jullie delen.

Tot die tijd kun je je trouwens vermaken met de vele voetbaldocu’s die er al zijn. Dit zijn volgens ons de 5 beste.

Bron: Juventus