Juventus presenteert nieuwe thuistenue inclusief nieuwe clublogo

De nieuwe tenues van Juventus zijn voor ons altijd iets om naar uit te kijken, want jaar na jaar spelen ze weer in één van de vetste tenues uit Europa. Dit jaar is het echter extra speciaal, want het is het eerste tenue met het nieuwe clublogo. Een logo waar de fans op z’n zachtst gezegd niet echt blij mee waren. Wij vinden het oude logo ook nog steeds beter, maar toch ziet het er op dit tenue niet slecht uit. Het tenue op zich is sowieso weer heel nice!

Juventus thuistenue 2017/2018

Op het moderne logo na is er voor een vrij klassiek design gekozen door de superieure club uit Turijn en adidas. De dunnere zwart met witte strepen zijn weer terug en de kraag met knoopjes versterkt het traditionele en klassieke gevoel. Net als de kraag hebben de uiteindes van de mouwen een volledig witte kleur gekregen.

Op de achterkant van het shirt is het iconische zwarte vlak teruggekeerd waar de nummers en namen op zullen verschijnen. Het adidas logo heeft een goud kleurtje gekregen en dat vinden wij meer dan terecht na zo’n seizoen. De zwarte adidas strepen lopen langs de zijkanten van het shirt naar beneden.

Opmerkelijk genoeg is nog niet duidelijk welke kleuren het broekje en de sokken zullen krijgen. Vorig seizoen hadden ze in ieder geval beiden een zwarte kleur. Het nieuwe Juventus thuistenue is vanaf vandaag hier verkrijgbaar.

Leestip: Het nieuwe AC Milan thuistenue is van uitzonderlijke klasse