Juventus presenteert het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen

Afgelopen weekend pakte Juventus alweer de zevende landstitel op rij en eerder werd ook al de vierde Coppa Italia op rij gepakt. Totale dominantie in de Serie A is dus nog een understatement en dat zal voor komend seizoen ongetwijfeld wederom het doel zijn. Het thuistenue waarin ze dat gaan nastreven is vandaag gelanceerd.

Juventus thuisshirt 2018/2019

Wat ons betreft is het altijd één van de shirtreleases waar we het meest naar uitkijken, want het zwart wit gestreepte shirt is bijna altijd een parel. Met de nadruk op bijna, want dit jaar vinden we ‘m een beetje tegenvallen. De dunne strepen zijn vervangen door twee dikke zwarte strepen op de voorzijde die er vooral vreemd uitzien door de zwarte balk waar de sponsor ‘Jeep’ op staat. Hierdoor lijkt het net een grote ‘H’ op een wit shirt. Daarnaast zijn de mouwen volledig wit. Wij zien dan toch liever wat meer strepen.

Ook de achterzijde van het shirt is iets wat we niet echt snappen. Daar is namelijk één centrale streep te vinden die onderbroken wordt door een groot wit vlak waar de naam en het rugnummer van de spelers op zullen verschijnen. Onder het shirt zullen een wit broekje en witte sokken te vinden zijn met wat zwarte details.

Wat ons betreft is het shirt dus een behoorlijke misser van adidas. Laten we hopen dat het uit- en derde tenue beter zullen worden. Vind jij het wel een tof shirt? Het nieuwe Juventus thuisshirt is hier verkrijgbaar.

Het nieuwe derde shirt van Manchester United, wat ook geproduceerd is door adidas, is in ieder geval géén misser. Heel stijlvol & classy!