adidas en Juventus lanceren het stijlvolle nieuwe uitshirt

Afgelopen weekend begon het seizoen van Juventus, inclusief Ronaldo, met de uitwedstrijd tegen Chievo. Ze speelden die wedstrijd in het derde tenue, want het uittenue was nog niet gelanceerd. Vandaag is het dan eindelijk zover en het resultaat is een minimalistisch en stijlvol tenue.

Juventus uitshirt 2018/2019

Het shirt is een combinatie van klassieke stijl en moderne details, waardoor het eigenlijk perfect is voor op het veld, maar ook daarbuiten. De kleur is niet je alledaagse kleur, want het is een soort pastelzand geworden. Toch komen de iconische zwart/witte kleuren van Juve ook terug. Bij de uiteindes van de mouwen om precies te zijn. De elegante kraag met het knoopje maakt het helemaal af.

Wij zijn toch wel fan van het shirt. Het bewijst nog maar eens dat er geen spectaculair design nodig is om iets heel stijlvols neer te zetten. Het nieuwe Juventus uitshirt is vanaf nu hier te bestellen.

Had je de andere nieuwe tenues van Juventus nog niet gezien? Hier vind je het nieuwe thuisshirt en hier het derde shirt. Wat misschien nog wel de meest verrassende release is van de club uit Turijn is dit Juve-basketbalshirt. Heel tof.