Juventus zweept publiek op met indrukwekkende lichtshow bij start competitie

In heel Italië is de passie voor voetbal ongelooflijk groot, zo ook in Turijn. De afgelopen jaren heeft Juventus het imago, met 5 kampioenschappen en een CL-finale, flink opgepoetst en ziet de club het aanzien in heel Europa groeien. Gisteravond startte voor Juventus het nieuwe seizoen thuis tegen Fiorentina (2-1 winst). Voorafgaand aan de wedstrijd was de sfeer al zeer bijzonder te noemen. Een hele mooie lichtshow droeg hieraan bij.

De LED-stadionverlichting bij Juventus is in staat om een lichtshow te creëren op muziek, zoals we eerder bij Chelsea en ook in het Philips Stadion zagen. Zo’n lichtshow is een uitgelezen mogelijkheid om de fans op te warmen voor een mooi voetbalavondje. Het opnoemen van de basisspelers (vooral Buffon) en zingen van het clublied gaat daarna net even wat harder. Luister zelf.

Helaas stopt deze Youtube-video van Juventus vlak voordat het clublied begint. Maar wees niet getreurd, in deze video zie je het vervolg vanuit de tribunes. Genieten.

We hopen in de toekomst veel stadionbezoeken in Italië te gaan doen. Het Juventus Stadion staat hoog op het verlanglijstje, zul je begrijpen.

Leestip: Vijf redenen waarom Juventus de coolste club van Europa is