Wat kun je doen als je merkt dat je kaal wordt?

Mannen geven het niet snel toe, maar ook wij zijn behoorlijk ijdele beestjes. De een wat meer dan de ander natuurlijk, maar grapjes over iemand uiterlijk liggen altijd op de loer tijdens trainingen of in de voetbalkantine. Jongens die kaal worden hebben daar vast wel ervaring mee. Toch is het voor diegene soms een best lastig onderwerp, want wat kun het beste doen als je merkt dat je kaal wordt?

Kaal worden

Dit fenomeen wordt duidelijk door een terugtrekkende haargrens, flinke inhammen en in extreme gevallen het bekende ‘eilandje’. Als je één van deze dingen ziet gebeuren wil dat niet meteen zeggen dat je de tondeuze erbij moet halen en alles eraf moet scheren. Er zijn namelijk genoeg styling-mogelijkheden voor mannen met inhammen en die kun je hier vinden.

Omgaan met een eilandje op je kruin wordt wel wat lastiger. Met lastiger bedoelen we niet dat je meteen kaal moet gaan, maar simpelweg dat je met inhammen nog meer mogelijkheden hebben. Heb je last van zo’n eilandje? Dan heb je eigenlijk twee opties: bedekken of toch kaal gaan. Je kunt het bedekken door het haar te laten groeien en het vervolgens naar achter te kammen, over het eilandje. Is het eiland al te groot of staat zo’n slick kapsel jou niet? Dan wordt scheren de overgebleven optie. Ook geen ramp, want dat vinden de vrouwtjes schijnbaar heel sexy.

Leestip: Weinig haar? Scheer het eraf, want dat vinden vrouwen sexy

Bron: Man-Man