Kappa & Napoli lanceren een paar gruwelijke retro trainingsjacks

Kappa mag dan in het voetbal niet zo’n héél groot merk zijn, maar in het straatbeeld kom je het merk weer vaak tegen. Vooral als het weer wat beter is, want dan komen die retro trainingsjacks en broeken de kast uit. De hoofdsponsor van Napoli heeft nu met diezelfde club samengewerkt aan een super toffe retro collectie met trainingsjacks, shirts en een broek.

Kappa x Napoli trainingsjacks

Het zijn vooral de trainingsjacks die wij gruwelijk vinden. Drie stuks hebben ze gemaakt in vette kleurtjes. Natuurlijk in het Napoli blauw, maar ook in het wit met rode, blauwe en gele accenten. Wat de Kappa trainingsjacks zo cool maakt is vooral het logo dat over de schouders naar beneden loopt. In het iconische lichtblauw van Napoli is dat al helemaal tof.

Classic trainingsjacks met heel veel stijl, maar er is zoals gezegd meer. Je kunt namelijk voor de volledige look gaan door er een trainingsbroekkie onder te dragen en/of één van de twee shirts die gelanceerd zijn.

De gehele Kappa x Napoli retro collectie is hier te bestellen.

Napoli is trouwens niet de enige club die aan het einde van 2018 nog de retro tour op is gegaan. Liverpool deed dat eerder al met vier heel vette shirts.