Kappa presenteert het strakke nieuwe Napoli thuistenue

Bij de tenues van Napoli denken wij altijd aan twee dingen: blauw en retestrak. De Kappa-shirts zitten altijd als een tweede huid om het lijf van de spelers en daardoor wordt een echte gladiator look gecreëerd. Komend seizoen is dat niet anders, want het Kombat 2018 template (zoals Kappa het shirt noemt) is weer gemaakt om als tweede huid te fungeren. En dat ziet er altijd indrukwekkend uit. Als je tenminste het lichaam van een topsporter hebt.

Napoli thuistenue 2017/2018

Het hele idee van zo’n strak shirt is eigenlijk dat je voor de tegenstander moeilijk vast te pakken bent. Ze gebruiken dan ook het mooie motto ‘Stop Stopping’ bij het Kombat 2018 shirt. Verder lijkt er in eerste instantie misschien weinig veranderd ten opzichte van vorig seizoen, maar toch zijn er verschillen. De kraag ziet er anders uit, de kleur blauw is iets donkerder en over de zijkant van het shirt en onder op de achterkant is een nóg wat donkerdere tint blauw gebruikt.

Onder het shirt zal een wit broekje en blauwe sokken te zien zijn. Het nieuwe Napoli thuistenue is hier verkrijgbaar. Liever een shirt van een andere Serie A ploeg? Hier vind je die van AS Roma, Juventus, Inter en AC Milan.