Karim Benzema showt zijn brute nieuwe bolide van €2.400.000

Voor Karim Benzema betekent deze interlandperiode een momentje van rust. De spits van Real Madrid zit al enkele jaren niet meer bij de Franse selectie en dat betekent dat hij vanavond niet op zal draven tegen ons Oranje. De interlandbreak is voor KB9 dus vooral een weekje met wat vrije tijd en op instagram zagen we dat hij die goed aan het besteden is. Gisteravond knalde hij namelijk opeens een foto online van zijn nieuwste aanwinst: een bolide van 2,4 miljoen euro.

De auto waar Karim tegenaan leunt is de Bugatti Chiron, één van de meest exclusieve auto’s op de wereld. Cristiano Ronaldo heeft er ook eentje, maar we hebben nog geen enkele andere baller met deze Chiron gezien. In het bijschrift van onderstaande post schrijft Benzema: ‘Ils n’ont pas le même charisme, pas les mêmes épaules’. Dit betekent: ‘Ze hebben niet hetzelfde charisma, niet dezelfde schouders’. Diep. Wat ons vooral ontbreekt is eenzelfde bankrekening als Karim …

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ils n’ont pas le même charisme, pas les mêmes épaules

Een bericht gedeeld door Karim Benzema (@karimbenzema) op

Foto: Benzema Instagram

Bugatti Chiron

De Bugatti Chiron heeft een duizelingwekkend vermogen. De 1.500 PK’s schieten deze machine in 2,5 seconden naar 100 km/u. In 13,6 seconden zit je al aan een comfortabele 300 km/u. Het is onbekend waar zijn max ligt, maar de producent heeft ‘m op 420 km/u gezet. De teller loopt tot 500, dus wellicht kan het een stukje harder.

Dat Benzema van luxe houdt is overigens geen geheim. Vorig jaar vloog hij nog naar Dubai in deze extreem luxe business class.