Kasper Dolberg en Amsterdammers hebben speler met meeste skills van Benelux gekozen

Afgelopen zondag vond de finale van het adidas Nemeziz-event plaats in de Amsterdam ArenA. Maar liefst 32 kandidaten uit de Benelux werden via on- en offline challenges geselecteerd om deel te nemen aan het knock-out toernooi van afgelopen zondag. De gisteren tot ‘Talent van het Jaar’ verkozen Dolberg was nauw betrokken bij de selectieprocedure en overhandigde uiteindelijk een Belg de NEMEZIZ award.

Talent kiest talent

De door Dolberg en adidas geselecteerde spelers reisden zondag af naar Amsterdam om te bepalen wie de finale in de Amsterdam ArenA mochten spelen. Onder de deelnemers zat een aantal bekende freestylers uit Nederland en België, waaronder Nasr el Jackson. De video hieronder geeft een goed beeld van de skills die sommigen deelnemers lieten zien. De winnaar werd uiteindelijk midden in het stadion van Ajax gekozen, met als doorslaggevende factor de stem van het aanwezige publiek.

Het publiek koos Martijn Debbaut tot ultieme NEMEZIZ van de Benelux. Zoals je in de video zag ontving hij een mooie trofee uit de handen van Kasper Dolberg, voorafgaand aan Ajax – FC Groningen. Naast die mooie prijs ontvangt hij nu een jaar lang outfits, schoenen en mag hij met adidas naar de vetste wedstrijden en events. Lucky bastard!