Kevin de Bruyne die iconische Home Alone momenten nadoet is geniaal

Kerstmis komt eraan en hoewel we dat een leuke periode vinden is het ook een behoorlijk voorspelbare periode. Er zijn namelijk altijd een paar dingen die elk jaar terugkomen. Zo zijn er altijd dezelfde films op tv te zien, waarvan Home Alone er natuurlijk een is, en er wordt gevoetbald in de Premier League. Twee dingen die we sowieso erg vinden, maar het wordt nog beter als je ze combineert.

Kevin de Bruyne als Kevin McCallister

Op de sociale media van Manchester City waren de laatste weken wat gifjes te zien waarin Kevin de Bruyne de Kevin van Home Alone nadoet? Waarom? Nou, hij heeft dezelfde naam en omdat hij er best wel een beetje op lijkt. En omdat hij lange periode ook thuis heeft gezeten met een blessure toen de rest van zijn team op pad was. Hoe dan ook: de resultaten zijn briljant.

Prachtig. Een paar dagen geleden maakte hij trouwens zijn rentree in de basis tijdens de wedstrijd tegen Leicester City. Hij maakte direct de openingstreffer op geweldige wijze. Welkom terug Kevin. Hopelijk haal je de vorm van afgelopen seizoen weer.

Ook dit jaar wordt er natuurlijk weer op tweede kerstdag gevoetbald in de Premier League. Daar noemen ze het dan Boxing Day, maar waarom eigenlijk? Je leest het hier.